2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabil faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini muayyen bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Kuruluşda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile büyük binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

"Bayraklı'nın yeşilini baştan iktisap etmek ve vatandaşlarımızın tüm Yangın kapısı istanbul gereksinimlerinı istikbal etmek midein elimizden geleni yapacağız"

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

CMD Mühür; nitelikli ve ciddi yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Report this wiki page